Komentara: 0
Pregleda: 4116

Otvorene dve nove ulice na Kelebiji

05.08.2011. u 15:12h
Izvor: RTV Yueco
Otvorene dve nove ulice na Kelebiji

U Mesnoj zajednici “Kelebija” otvorene su dve nove ulice. Gradonačelnik je svečano otvorio 500 metara puta u vrednosti od 4,8 miliona dinara. Po programu Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine u Subotici će biti izgrađeno 39 ulica u vrednosti pd 280 miliona dinara.

U Mesnoj zajednici “Kelebija” izgrađene su ulice Matije Gupca i Bose Milićević. U naselju je ostalo još neizgrađenih ulica, a problem je i što ne postoje biciklističke staze i trotoari u određenim delovima naselja.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić, zajedno sa predsednikom Skupštine grada Slavkom Paraćem svečano je otvorio novi put u ulici Matije Gupca. Vučinić je istakao da je po programu polovina ulica izgrađena.

Stanovnik Kelebije, Josip Bartus pitao je gradonačelnika kada će biti izgrađen trotoar u ulici Matije Gupca, pošto je izuzetetno frekventna. Na njegovo pitanje odgovorio je direktor Direkcije za izgradnju grada koji je rekao da je izdvojeno šest milion dinara za izgradnju biciklističkih staza i trotoara u gradu i da će se raditi po prioritetu.

Naredne nedelje nastaviće se akcija otvaranja novoizgrađenih ulica. U planu je da se otvori Fočanska u Malom Bajmoku.Izvođač radova je preduzeće “Komgrad”

 

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4116
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Kelebija

Asfaltiranje ulica u Subotici

komgrad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.