Komentara: 3
Pregleda: 4151
Foto

Otvorena Treća ženska konferencija

01.11.2014. u 13:53h
Izvor: Subotica.com
Juče je u hotelu Galerija otvorena Treća ženska konferencija koja će se baviti temama od značaja za razvoj Srbije za koje će se žene zalagati u periodu do 2020. godine.
Otvorena Treća ženska konferencija

Učesnicima skupa koji će u Subotici i na Paliću trajati do nedelje, potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović saopštila je da je pri Vladi formirano koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost.

Potpredsednica Narodne Skupštine Gordana Čomić izjavila je da je Skupština usvojila najvažnije zakone koji se tiču prava žena i rodne ravnopravnosti i da je neophodna kontrola u primeni tih zakona.

Predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht smatra da je ženska energija neophodna svakom društvu, dok Meho Omerović, kao predsednik skupštinskog odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova poručuje da žene moraju da zauzimaju mesta gde se nalaze poluge vlasti.

Otvorena Treća ženska konferencija

Konferencija "Ženska platforma za razvoj Srbije – Palić 2014" je okupila više od stotinu žena angažovanih na javnim poslovima u parlamentu, političkim strankama, akademskoj zajednici, civilnom sektoru, medijima i u drugim oblastima.

Izvor: Subotica.com
Treća ženska konferencija Treća ženska konferencija Treća ženska konferencija Treća ženska konferencija Treća ženska konferencija Treća ženska konferencija Treća ženska konferencija Treća ženska konferencija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4151
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

zorana mihajlović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.