Komentara: 14
Pregleda: 16751

Otvorena samouslužna autoperionica u Subotici

29.10.2011. u 20:32h
Otvorena samouslužna autoperionica u Subotici
Nova samouslužna autoperionica počela je sa radom u našem gradu, na Prozivci (u neposrednoj blizini OMV pumpe).

Danas, 29. oktobra, kompanija Maris povodom otvaranja nudi besplatno pranje vozila za sve one koji posete perionicu, na navedenoj lokaciji (Beogradski put 96). Auto perionica otvorena je 00-24 časa i raspolaže sa 8 mesta za pranje i 6 mesta za usisavanje vozila.

Danas su mnogi vozači na svojim automobilima zatekli letak (možete ga videti pri kraju ove vesti) sa informacijom o otvaranju (n)ove autoperionice i pozivom da dođu da u toku današnjeg dana svoj automobil operu besplatno. Po svemu sudeći, ova akcija je urodila plodom jer smo se dolaskom na lokaciju autoperionice uverili da i pored velikog broja mesta za pranje vozila ipak mora da se čeka u redu.

Jedan od onih koje smo zatekli da pere svoj automobil je i G-din Dragan Trklja, direktor JP "Zavod za urbanizam grada Subotice" (prva slika, siva Škoda Octavia)
Autopraona - Subotica
Autopraonica Subotica
Pranje automobila Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 16751
Povezane teme

autopraona subotica

pranje auta

pranje automobila

autoperionica subotica

autopraonica subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.