Komentara: 8
Pregleda: 11389
Foto

Otvorena pošta u Železničkom naselju

03.08.2017. u 10:36h
Izvor: Subotica.com
Železničko naselje od danas ima poštansku ispostavu na novoj lokaciji. Nova, moderna pošta biće na usluzi građanima radnim danima od 8-16 časova, odnosno subotom od 8-12 časova.
Otvorena pošta u Železničkom naselju

Vrata nove pošte, koja ima oznaku 24110 Subotica 10, otvorena su jutros u 8 časova. Mnogi meštani ovog naselja tokom prepodneva nisu ni znali da je u blizini njihovog stambenog prostora počela sa radom nova pošta, preseljena sa lokacije kod Majšanskog mosta. Očekuje se da će poštin objekat građanima ove mesne zajednice pomoći u svakodnevnim potrebama koje su u vezi sa uslugama koje pruža Pošta Srbije.

Pošta se nalazi na adresi 51. divizije 44, radiće radnim danima od 8 do 16 časova, odnosno subotom od 8 do 12 časova.

Otvorena pošta u Železničkom naselju

Izvor: Subotica.com
Nova pošta u Železničkom naselju Nova pošta u Železničkom naselju Nova pošta u Železničkom naselju Nova pošta u Železničkom naselju Nova pošta u Železničkom naselju Nova pošta u Železničkom naselju Nova pošta u Železničkom naselju Nova pošta u Železničkom naselju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 11389
Povezane teme

pošta

železničko naselje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.