Komentara: 2
Pregleda: 6415

Otvorena Pošta 2

27.05.2011. u 16:10h
Izvor: RTV Yueco
Otvorena Pošta 2

Direktor PTT-a Goran Ćirić, direktor radne jedinice PTT-a Subotica Nebojša Daković i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić oblišli su završetak radova na Pošti 1 i Pošti 2, koja je od danas ponovo otovrena za sve građane. Pošta 1, dobila je novu fasadu, dok je Pošta 2 dobila potpuno drugačiji i prijatniji enterijer. Oba posla bila su vredna 50 miliona dinara, a ono što je ostalo da se uradi jeste nova fasada na Pošti 2.

Prvo pismo u renoviranoj Pošti 2 poslao je direktor JP PTT Goran Ćirić, čime je pošta svečano puštena u rad. Mnogo prijatniji uslovi kako za zaposlene tako i za korisnike usluga ovog javnog preduzeća, imaju za cilj bolje poslovanje pošte, kao i zadovoljne korisnike.

Na rekonstrukciji Pošte 2, kao i obnovi fasade na Pošti 1 učestovala je lokalna samouprava, odnosno Zavod za zaštitu spomenika, Direkcija za izgradnju grada i Služba za građevinstvo. Nova aktivnost JP PTT i lokalne samouprave već je najavljena na stogodišnjicu Dužijance.

Institucija kao što je JP PTT traje već 171 godinu i na teritoriji Srbije ima svoje jedinice na 1500 mesta. Za njih je važno da svi njihovi klijenti i zaposleni imaju što bolje i prijatnije uslove.

Delegacija je obišla i Poštu jedan u Prvomajskoj ulici, na kojoj je urađena nova fasada i koja je, nakon završenih radova, dobila novi prijatniji izgled.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6415
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

pošta

pošta 2

nebojša daković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.