Komentara: 28
Pregleda: 10810
Foto

Otvorena obilaznica Subotica-istok (Senćanski put u delu kod prečistača)

31.12.2023. u 15:25h
Izvor: Subotica.com
Otvorena obilaznica Subotica-istok (Senćanski put u delu kod prečistača)

Nakon nekoliko produžetaka rokova, 29. decembar je ipak bio poslednji koji su saopštili "Putevi Srbije" za završetak radova na Senćanskom putu (istočna obilaznica), kod prečistača i Tehnokopa, barem u toj meri da se ovom saobraćajnicom može odvijati saobraćaj za sve kategorije vozila, uz upozorenje na prilagođavanje brzine na mestu radova. 

Do prekida drumskog saobraćaja došlo je u 27. septembra, sa rokom od nepuna dva meseca radova, međutim ti datumi su menjani još u dva navrata. Danas imamo prohodan put, vidno u stanju radova brojnom signailzacijom i mehanizacijom koja dalje nastavlja građevinske radove kako bi podvožnjak ispod pruge Beograd-Budimpešta i nadzemnog puta na Senćanskom putu bio što pre stavljen u funkciju.

Otvorena obilaznica Subotica-istok (Senćanski put u delu kod prečistača)Za vreme radova istočni ulaz, odnosno izlaz i zgrada bio je zatvoren, a za one koji su dolazili sa auto-puta pre nailaska na radove mogli su da se odvoje na letnji, atarski put koji se povezuje sa Bikovačkim putem pa dalje levo prema Bikovačkoj petlji odnosno desno prema Aleksandrovu, centru Subotice.

Sada, kada se deolazi obilaznicomsa  auto-puta, od Bunarića posle prečistača imamo odvajanje levo prema Senćanskom groblju odnosno blago desno za novu obilaznicu prema Lošinjskoj ulici, što ujendo postaje glavi put. Kad se dolazi iz grada pored Senćanskog groblja, pređu dve pruge, nailazi se na glavni put i znak STOP na koji obavezno treba obratiti pažnju.

Izvor: Subotica.com
Radovi na Senćanskom putu (podvožnjak) - obilaznica Subotica-istok Radovi na Senćanskom putu (podvožnjak) - obilaznica Subotica-istok Radovi na Senćanskom putu (podvožnjak) - obilaznica Subotica-istok Radovi na Senćanskom putu (podvožnjak) - obilaznica Subotica-istok Radovi na Senćanskom putu (podvožnjak) - obilaznica Subotica-istok Radovi na Senćanskom putu (podvožnjak) - obilaznica Subotica-istok Radovi na Senćanskom putu (podvožnjak) - obilaznica Subotica-istok Radovi na Senćanskom putu (podvožnjak) - obilaznica Subotica-istok
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 11 časova
Komentara: 28
Pregleda: 10810
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.