Komentara: 20
Pregleda: 7199

Otvorena kupališna sezona na Paliću

29.06.2013. u 19:15h
Izvor: RTV Yueco
Danas je na Paliću svečano otvorena letnja turistička sezona sa celodnevnim programom koji se dovijao na više lokacija, sa bogato kulturno umetničkim programom i sportskim dešavanjima.
Otvorena kupališna sezona na Paliću

Velika Terasa bila je jedna od lokacija gde su sugrađani imali prilike da vide proizvode koje Palić kao destinacija ovog leta nudi turistima, a osim toga dodeljne su i nagrade za izuzetan doprinos u razvoju turizma. Takođe, na obali Palića organizovano je i takmičenje u kuvanju kotlića, kao i turnir u malom fudbalu na peščanoj plaži.

Preduzeće Park Palić je, od kako je formirano pre tri godne, zajedno sa svojim osnivačima Republikom, Pokrajinom i Gradom investiralo 7 miliona eura u turističku i komunalnu infrastrukturu. To je po rečima ljudi iz Park Palića znak svim investitorima da su posvećeni u izgradnji turističke destinacije i da svi investiroti mogu lako i brzo svoje ideje realizovati na Paliću.

Kada je reč o vodi urađene su sve neophodne pripreme, što znači da je očišćeno dno jezera na Muškom i Ženskom štrandu, kao i na peščanoj plaži. Iako je voda bakteriološki prihvatljiva za kupanje, kada je reč o njenom hemijskom stanju, ono je ispod dozvoljenog kvaliteta. Dakle kupanje jeste dozvoljeno, ali je preporučljivo i tuširanje nakon izlaska iz vode, na postavljenim tuševima koji su svima na raspolaganju.

Izvor: RTV Yueco
Otvaranje kupališne sezone na Paliću Otvaranje kupališne sezone na Paliću Otvaranje kupališne sezone na Paliću Otvaranje kupališne sezone na Paliću Otvaranje kupališne sezone na Paliću Otvaranje kupališne sezone na Paliću Otvaranje kupališne sezone na Paliću Otvaranje kupališne sezone na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 7199
Povezane teme

palić

jezero palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.