Komentara: 14
Pregleda: 8954

Otvorena klizališna sezona, sa maskom i na led

28.12.2020. u 12:54h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelji sporta na ledu svih generacija od danas, 28. decembra, mogu da koriste ledenu ploču na Gradskom klizalištu, saopštilo je JKP "Stadion". Na ledu će istovremeno moći da boravi najviše 100 posetilaca, koji će morati da se pridržavaju propisanih mera zaštite od virusa kovid-19.
Otvorena klizališna sezona, sa maskom i na led

Početak klizališne sezone ove godine je kasnio zbog aktuelne epidemiološke situacije virusa kovid-19, te je za sportiste otvorena 17. decembra, a za građanstvo desetak dana kasnije. Kako bi svi korisnici leda bili bezbedni, JKP "Stadion" donelo je niz mera kojih će posetioci morati da se pridržavaju prilikom dolaska na Gradsko klizalište.

Tako će na ledu istovremeno moći da boravi najviše 100 klizača, a u zatvorenom prostoru klizališta najviše 10 osoba, što će kontrolisati dežurni radnici. Posetioci će biti u obavezi da nose zaštitnu masku u zatvorenom prostoru, na ledenoj ploči i u situacijama kada nisu u mogućnosti da održe preporučenu fizičku distancu od najmanje dva metra u svim pravcima između posetilaca.

Ispred ulaza u objekat biće postavljena sredstva za dezinfekciju ruku i dezobarijere, a na vidljivim mestima biće istaknute informacije o higijenskim postupcima i smernicama o pravilnom ponašanju posetilaca, a koje se pre svega odnose na obavezu pranja ruku i potrebu održavanja fizičke distance.

Takođe, biće pojačana higijena i dezinfekcija radnih i pomoćnih prostorija, koje će se često provetravati, a korisnicima se preporučuje da svoje lične stvari ne ostavljaju u garderobi.

Kao i do sada, prodaja karata i izdavanje klizaljki biće na šalteru, a u cilju izbegavanja gužbi, biće organizovana i pretprodaja karata. Cena ulaznice je ostala nepromenjena i iznosi 110 dinara za dva sata klizanja, a posetioci koji ne poseduju klizaljke moći će da ih iznajme po ceni od 200 dinara.

Gradsko klizalište radiće 28, 29. i 30. decembra u tri termina, odnosno od 10 do 12, od 14 do 16 i od 18 do 20 časova, dok će 31. decembra biti otvoreno od 10 do 12 i od 14 do 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 8954

Povezane vesti

Povezane teme

klizanje

jkp stadion subotica

gradsko klizalište

klizališna sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.