Komentara: 12
Pregleda: 8669

Otvoren Wellness Beauty Salon u okviru Galleria Wellness Centra

06.12.2013. u 13:18h
Galleria Wellness Centar je otvoren 16. Juna prošle godine. Za ovih godinu i po dana, na osnovu tražnje od strane naših klijenata, zaključili smo da nam nedostaje kozmetički salon. Zbog toga smo odlučili da upotpunimo set usluga koji nudimo u našem Wellness centru i otvorimo Wellness Beauty Salon.
Otvoren Wellness Beauty Salon u okviru Galleria Wellness Centra

Sigurno smo svi upoznati sa konstatacijom da je svaka žena lepa na svoj način i da, sve što treba da uradi je da se rodi onakva kakva je – puna saosećanja, požrtvovana i nežna. To su kvaliteti koji jednu ženu čine zaista posebnom i lepom, a ne ono kako su izvajani njeno lice i telo.

Međutim, iako se možemo pohvaliti svim ovim i još mnogim drugim kvalitetima, mi žene se retko osećamo potpuno prijatno u svojoj koži. Kada je reč o izgledu, retko verujemo tuđem mišljenju o nama, i činimo sve da bismo bile lepe u sopstvenim očima. Kada pogledamo sebe u ogledalu, naš um ne zaokuplja pitanje „da li će se njemu svideti kako danas izgledam?“. Umesto toga, više smo zaokupljene time da li će se nama svideti kako izgledamo, i to je jedino što je nama važno, i - u pravu smo.

Prema tome, kada je reč o zadovoljstvu svojim izgledom, možete verovati samo najboljem salonu lepote koji će vam pružiti prave usluge i doterati vas tako da se sebi sviđate. Danas možete naći više od jednog odličnog salona u gradu u kojima vredne i vešte ruke stvaraju lepotu.

Otvoren Wellness Beauty Salon u okviru Galleria Wellness Centra

Wellness Beauty Salon je otvoren kako bismo upotpunili ponudu usluga u Galleria Wellness centru, i svojim klijentima nudimo manikir, nadogradnja noktiju, pedikir, depilaciju, kozmetiku lica i profesionalno šminkanje. Svi tretmani se rade sa izuzetno kvalitetnim prirodnim proizvodima hrvatsko-italijanske firme Esensa Mediterana, koja je više puta nagrađivana zlatnom medaljom za inovacije u kozmetici na najvećim sajmovima u Rusiji i SAD-u.

Ono po čemu se razlikujemo od drugih salona je to što je Wellness Beauty Salon neodvojivi deo Wellness centra. To znači da je nama, pored Vašeg izgleda, vrlo bitan i Vaš osećaj. Jer kada se osećate dobro, onda i izgledate lepo, čak i u sopstvenim očima.

Wellness Beauty Salon ima viziju da bude jedno posebno mesto, ali ne po dekoracijama na zidovima, niti po visokom kvalitetu usluge u koju smo više nego sigurni, a ni po tome što je deo možda najvećeg Wellness centra u našoj zemlji. Želimo da budemo mesto na kojem se ispravlja jedna vekovna nepravda za koju smo delimično i mi žene same krive – zaboravljamo svoju vrednost.
Wellness Beauty Salon je mesto na kojem žene prestaju da zaboravljaju i počinju da shvataju koliko vrede. Ovo je mesto na kojem svaka žena vredi neprocenjivo mnogo i nama i sebi.
Dobrodošli u Wellness Beauty Salon.

Otvaranje "Wellness Beauty" salona Otvaranje "Wellness Beauty" salona Otvaranje "Wellness Beauty" salona Otvaranje "Wellness Beauty" salona Otvaranje "Wellness Beauty" salona Otvaranje "Wellness Beauty" salona Otvaranje "Wellness Beauty" salona Otvaranje "Wellness Beauty" salona
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 8669
Povezane teme

hotel galleria

wellnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.