Komentara: 1
Pregleda: 1358

Otvoren konkurs "Pokreni svoju digitalnu priču"

15.10.2019. u 13:09h
Izvor: RTV Yueco
Do kraja oktobra otvoren je konkurs Informaciono-tehnološkog klastera (ITK) “Pokreni svoju digitalnu priču”, namenjen svim preduzetnicima i mikro preduzećima, kako onima koji već posluju tako i onima koji tek pokreću svoj posao.
Otvoren konkurs "Pokreni svoju digitalnu priču"

Konkurs je pokrenut sredstvima koja su obezbeđena u okviru prekograničnog projekta “Check it” čija je ukupna vrednost oko 100.000 evra, a deo tih sredstava je izdvojen za realizaciju konkursa “Pokreni svoju digitalnu priču”.

- Kroz ovaj konkurs nudimo mentorstvo i pomoć u inkubacionom procesu. Svim poslovanjima koje odaberemo IT kompanije "Erdsoft", "ICBTech" i "Studio present" će pomoći u razvijanju njihovog digitalnog poslovnog plana, pored toga imaće i svoje radne stanice u okviru poslovnog projekta "Digital hive", a u periodu od šest meseci pokrićemo im takođe i knjigovodstvene troškove - rekao je Oliver Guganović, menadžer Udruženja "Subotički informatičko-tehnološki klaster"

Prijave se podnose na sajtu ITK Subotica do 31. oktobra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1358
Povezane teme

informaciono tehnološki klaster

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.