Komentara: 13
Pregleda: 9165

Otvoren 15. "Meet&eat" festival

20.10.2022. u 17:43h
Izvor: Subotica.com
U centru grada otvoren je tradicionalni "Meet&eat" festival koji će trajati do utorka, 25. oktobra.
Otvoren 15. "Meet&eat" festival

Više od 20 izlagača iz cele Srbije predstaviće lokalne specijalitete svoga kraja, a Subotičanima su u ponudi tradicionalni gastronomski specijaliteti, rukotvorine, proizvodi iz kućne radinosti, kao i ručno rađeni domaći slatkiši.

Ovogodišnji, jubilarni "Meet&eat" festival, je nešto drugačiji od svih prethodnih. Tradicionalne gastronomske specijalitete iz naše zemlje spojili smo sa tradicionalnom muzikom, plesom i kulturnom. Izlagači iz svih krajeva zemlje predstavljaju svoje gastronomske proizvode, pića, rukotvorine, kao i med i druge pčelinje proizvode - objašnjava Hajnalka Bodrogi, organizator festivala.

Otvoren 15. "Meet&eat" festival

Tradicionalni ukusi našeg kraja mame sve Subotičane koji već deceniju i po redovno posećuju ovaj festival.

- Organizatori su nas navikli da je ovaj period godine rezervisan za przentaciju gastronomskih specijaliteta na ovom prlepom Trgu. Tu su vredni domaćini i domaćice iz svih krajeva Srbije koji predstavljaju proizvode koje su napravili sopstvenim rukama trudeći se da od zaborava sačuvaju onaj tradicionalni, zdrav način ishrane - kazao je član Gradskog veća, Srđan Samardžić na otvaranju 15. "Meet&eat"festivala. 

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje festivala Meet&Eat Svečano otvaranje festivala Meet&Eat Svečano otvaranje festivala Meet&Eat Svečano otvaranje festivala Meet&Eat Svečano otvaranje festivala Meet&Eat Svečano otvaranje festivala Meet&Eat Svečano otvaranje festivala Meet&Eat Svečano otvaranje festivala Meet&Eat
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 9165
Povezane teme

meet and eat gastrofestival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.