• Pregleda: 2558

Otvaranje prve deonice auto-puta 15. jula

Otvaranje prve deonice auto-puta 15. jula

Autoput od Horgoša do Bikova u dužini od 28 kilometara, na Koridoru 10, biće otvoren za saobraćaj 15. jula, najavilo je juče preduzeće Koridori Srbije. Zatim će 20. jula biti otvoren deo severnog kraka Koridora 10 od Žednika do Bačke Topole, od 38. kilometra od mađarske granice do 50. kilometra, rekao je direkor Koridora Srbije Mihajlo Mišić.

"Ulazimo u fazu tehničkog prijema i od 15. jula ćemo početi sa sukcesivnim uključivanjima deonica u saobraćaj", kazao je Mišić. Deo autoputa od Srbobrana do Siriga kod Novog Sada, odnosno od 85. do 98. kilometra, biće otvoren 1. avgusta. Deonica od Bačke Topole do Feketića, od 50. do 71. kilometra, biće otvorena, prema rečima Mišića, 10. avgusta, a deo kod Feketića, odnosno od 71. do 80. kilometra, biće otvoren 20. avgusta. Mišić je rekao da će najkomplikovanija deonica od 80. kilometra do 85. kilometra kod Srbobrana biti otvorena 30. avgusta.

On je dodao i da će se Koridori Srbije potruditi da ispoštuju i rok - 10. oktobar ove godine, za završetak "ipsilon" kraka od Subotice do Kelebije.

Mišić je rekao da će Koridori Srbije od sledeće nedelje početi na severnom kraku Koridora 10 da dele letke upozorenja zbog letnje sezone. Obaveštenja će se deliti na Horgošu i na naplatnoj rampi Stara Pazova i u njima će biti navedeno da su u dužini od 150 kilometara puta radovi na izgradnji Koridora 10, što obuhvata i radove na mostu Beska i obilaznicu oko Novog Sada.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Sanda Odgovori
aaauuuu .... biće za svakog ministra po koji kilometar puta da preseče crvenu vrpcu i odnese deci kući tu krpicu da se igraju sa njom .... svaka čast na marketingu u predizbornoj godini !
bunjevac Odgovori
Ju, jeli to moguće? Ja sam tim putem se vozao poslednjih nekoliko godina gledajući da zaobiđem ove MILIcajce i uvek se pitao zašto to nije stavljeno u promet kad je sve sređeno i asvalti i sve. Trebalo je dan dva kozmetike i znakova i moglo se koristiti. ? Sad sam shvatio da je to rezerva za predizbornu godinu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.