Komentara: 22
Pregleda: 15200

Otkrivene dve laboratorije za proizvodnju droge, uhapšen 42-godišnji muškarac

20.06.2019. u 17:28h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija, u dve odvojene akcije, otkrila je dve improvizovane mini-laboratorije za uzgoj marihuane. Tom prilikom uhapšen je 42-godišnji Subotičanin.
Otkrivene dve laboratorije za proizvodnju droge, uhapšen 42-godišnji muškarac

Policija je u naselju pored Subotice, na salašu A. K. (1977), otkrila laboratoriju opremljenu digitalnim termometrima i tajmerima, u kojoj je bilo nekoliko stabljika u različitim fazama vegetacije, težine oko 1033 grama. Takođe, nađen je i 51 grama suve marihuane, spremne za upotrebu.

U drugoj akciji, u pomoćnoj prostoriji kuće koju je koristio Subotičanin (1977), policija je pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane sa kompletnom opremom, kao i stabljike kanabisa, težine oko 561 gram.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, A. K. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Policija će krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga podneti i protiv četrdesetdvogodišnjeg sugrađanina, po nalogu nadležnog tužilaštva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 15200
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.