Komentara: 1
Pregleda: 4627

Otkrivena spomen ploča policajcima koji su život dali na dužnosti

11.11.2010. u 14:56h
Izvor: RTV Yueco
<p>U upravnoj zgradi Policijske uprave u Subotici otkrivena je spomen ploča u znak sećanja na policijske službenike koji su izgubili život prilikom obavljanja službenih dužnosti. Spomen ploču su otkrili načelnik subotičke policije Borivoj Mucalj i pomoćnik direktora policije, Sa&scaron;a Mitrović.</p>
Otkrivena spomen ploča policajcima koji su život dali na dužnosti

Aleksandar Konstatinović i Oskar Varadi izgubili su život obavljajući dužnost na Kosovu i Metohiji, Zoran Stepanov prilikom pretresa u Malom Iđošu, a Duško Rađenović na dužnosti u Čantaviru. Događaju su prisustvovale i porodice poginulih.

Spomen ploča je postavljena u holu zgrade policijske uprave kako policajci nikada ne bi zaboravili svoje kolege koje su svoj život dale na dužnosti. Policajci su nastadali u periodu od 1997. do 2004. godine.

Na inicijativu Nezavisnog sindikata sindikata subotičke policije otkrivena je spomen ploča poginulim policajcima na dužnosti. Načelnik subotičke policije je istakao da će oni uvek ostati u sećanju kod svojih kolega i porodica, jer je reč o mladim ljudima koji su svoje živote izgubili u 31., 33. i 43. godini života.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4627
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.