Komentara: 13
Pregleda: 7173

Otkazane predstave "Petrijin venac" i "Idem putem pa zagrlim drvo"

05.08.2022. u 17:04h
Izvor: Subotica.com
Otkazane predstave "Petrijin venac" i "Idem putem pa zagrlim drvo"

Predstave "Petrijin venac" (zakazana za 7. avgust) i "Idem putem pa zagrlim drvo" (13. avgust) otkazuju se do daljeg. Trenutno ne postoji novi termin i teško će biti organizovati tokom letnje sezone zbog obaveza umetnika.

Uz žaljenje zbog ove promene, organizatori pozivaju sve koji su kupili ulaznice na prodajnim mestima u gradu da ih već od danas mogu vraitit i dobiće iznos koji su platili, dok će sve onlajn kupovine preko sajta tickets.rs biti u narednim danima vraćene na račun sa kojeg je izvršena uplata.

Podsećamo da su  tokom avgusta na Letnjoj pozornici zakazana dva sjajna nastupa koja će vas zabaviti i do suza nasmejati. Već 17. avgusta na pozornici u Palićkoj šumi biće autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" U pitanju je jedna je od najgledanijih predstava u žanru komedije u proteklih nekoliko godina. Samo tri dana kasnije na istom mestu, u isto vreme za suze od smeha biće zaduženi stendap komičari Srđan Olman, Srđan Jovanović i Andrija Dabanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 7173

Povezana dešavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.