• Pregleda: 3164

Otkazana specijalna projekcija filma "Otac"

Ranije je bilo najavljeno da će se pre projekcije subotičkoj publici predstaviti reditelj Srdan Golubović i glavni glumac Goran Bogdan, međutim zbog bolesti reditelja specijalna projekcija je otkazana.
Otkazana specijalna projekcija filma "Otac"

14:01 - Gostovanje autorske ekipe filma „Otac“, zakazane za subotu, 7. marta u 19 časova, otkazano je zbog bolesti reditelja filma.

Film "Otac" je na nedavno završenom, 70. Berlinskom filmskom festivalu osvojio je Nagradu publike u okviru selekcije "Panorama" i Nagradu ekumenskog žirija koja se dodeljuje filmovima koji senzibilizuju gledaoce za duhovne, ljudske i društvene vrednosti.

Golubovićevo novo filmsko ostvarenje je priča o čoveku kome oduzimaju decu zbog siromaštva i koji pešačenjem od sela na jugu Srbije do prestonice, sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.

Film će biti na repertoaru bioskopa Eurocinema od 5. do 11. marta.  

Izvor: Subotica.com
2
Strelica Odgovori
Otkazali su zbog korone
city woman Odgovori
Projekcija filma nije otkazana. Film je bio prikazan, samo bez gostiju.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.