Komentara: 0
Pregleda: 10605

Osveta Banju!

31.03.2010. u 02:02h
Izvor: Alo.rs
<p>Intenzivno se traga za Novosađaninom Branislavom Bijelićem (31) zvanim Boća, jer je operativnim radom utvrđeno da je najverovatnije on ubio Nik&scaron;ićanina Banja Domazetovića (46) iz Subotice, proteklog vikenda na Sala&scaron;u 137, izjavio je načelnik odeljenja kriminalističke policije pri Policijskoj upravi u Novom Sadu Mladen Korica</p>
Osveta Banju!

Banjo je s ubicom imao „nesporazum" još pre tri godine kada je hteo da uđe u jedan ugostiteljski objekt. Tada je došlo do svađe i tuče. Momak koji je obezbeđivao objekat izvukao je deblji kraj i obećao da će se osvetiti. S Banjom sam bio na Salašu 137 i tvrdim da ubica nije bio u objektu i nije učestvovao u tuči. On je, ko zna kako, doznao da je Domazetović ovde i sačekao ga. Kada je Banjo izašao napolje da se malo osveži, on ga je čekao i pripucao. To je istina - kaže njegov prijatelj iz Subotice koji je s njim bio do poslednjeg časa.

Protiv Bijelića, koji je radio kao izbacivač u jednom ugostiteljskom objektu, ranije su podnošene krivične prijave zbog nanošenja teških telesnih povreda drugim osobama.
Nakon što je usmrtio žrtvu, Bijelić je na parkingu ispred salaša ostavio svoj automobil „audi", novosadske registracije, kojim se najverovatnije pre ubistva dovezao u restoran. Posle uviđaja koji je izvršio Miroslav Alimpić, dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, automobil je paukom prevezen u novosadsku policijsku upravu, gde će biti izvršeno veštačenje.

Domazetovićevo beživotno telo je juče nakon obdukcije preneto iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu u rodni Nikšić, gde će danas, u 15 sati, na mesnom groblju biti sahranjen.


Biznis sa automobilima

Inače, Domazetović je u Nikšiću pre nekoliko godina ubio čoveka, a potom pobegao u Mađarsku gde je razvio biznis sa automobilima. Austrijanci su ga 2001. godine uhapsili i isporučili Srbiji, ali nikada nije osuđen jer je, u međuvremenu, svedok ubistva - ubijen.

Izvor: Alo.rs
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 10605
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.