Komentara: 0
Pregleda: 2777

Osumnjičeni za trgovinu narkoticima

11.11.2010. u 14:54h
Izvor: RTV Yueco
Osumnjičeni za trgovinu narkoticima

Subotička policija je odredila meru zadržavanja Stevanu B. (1976) i Stevanu V. (1963) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Stevan B. i Stevan V. su članovi organizovane grupe koju je predvodio Marinko T.. Marinko T. je sa još šest lica lišen slobode nakon višemesečnog rada u policijskoj akciji u septembru, ove godine.

Sumnja se da je Stevan B. u dužem vremenskom periodu nabavljao heroin i spid od nepoznatih osoba iz Novog Sada i Beograda, a zatim je angažovao Stevana V. da opojnu drogu prodaje uživaocima na području Subotice.

Osumnjičenog Stevana B. policijska patrola je zaustavila na ulazu u Suboticu i kod njega je pronađena najlonska vreća, u kojoj se nalazilo 505,0 grama heroina i 1,1 grama spida. Stevan B. i Stevan V. su saslušani i uz krivične prijave biće privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2777
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.