Komentara: 6
Pregleda: 3645

Osumnjičeni za teške krađe

25.04.2013. u 16:24h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Osumnjičeni za teške krađe

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv D.M. (1993) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je na području grada izvršio 26 krivičnih dela teške krađe i dva krivična dela krađe.

Postoji osnov sumnje, da je D.M. u poslednja tri meseca, provaljivao u putničke automobile i iz njih odnosio akumulatore, CD i uređaje za navigaciju, koje je prodavao na pijaci i otpadu, a dobijeni novac trošio za svoje potrebe.


Subotička policija lišila je slobode A.G. (1967) iz Kosovske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je sa B.R. (1975) iz Orahovca koji je u bekstvu, izvršio više krivičnih dela teške krađe.

Osumnjičeni se terete da su, od decembra 2012. godine do aprila ove godine, podesnim predmetima otvarali prozore ili terasna vrata kuća na području Subotice i okolnih naselja i iz njih odnosili novac, nakit, računare, telefone i fotoaparate. 

Nakon policijskog zadržavanja, A.G. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3645
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.