Komentara: 0
Pregleda: 5775

Osumnjičeni za prevare

06.04.2011. u 15:35h
Izvor: RTV Yueco
Osumnjičeni za prevare

Subotička policija je podnela krivičnu prijavu protiv Aranke A. iz Pačira zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo pronevere. Aranka A. je od januara do juna 2010. godine, u 12 navrata, protivpravno prisvojila novac od pazara u apotekama koji je bila dužna da uplati na tekući račun Doma zdravlja Bačka Topola, pričinivši štetu od 340.000,00 dinara.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv Rezide B. i Jelene Đ. iz Stare Moravice, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo prevare. Rezida B. i Jelena Đ. su u nameri da pribave imovinsku korist, dovele u zabludu više fizičkih lica, koji su umesto njih uzimali bankarske kredite. Kako dug po kreditima nisu uredno izmirile, oštetile su lica za iznos od 3.800.000,00 dinara.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv 56-ogodišnjeg protiv Milana F. iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevare. Osumnjičeni je u svojstvu odgovornog lica u svom preduzeću kupovao robu iz asortimana DOO ''Grafopapir'' iz Zemuna iako je bio svestan da mu je žiro račun preduzeća u blokadi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5775
Povezane teme

subotička policija

Policija Subotica

osumnjičeni za prevare

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.