Komentara: 0
Pregleda: 1777

Osumnjičeni za krađu

08.11.2010. u 18:51h
Izvor: RTV Yueco
Osumnjičeni za krađu

Efikasnom akcijom subotičke policije noćas je u prostorijama Mesne zajednice Mali Bajmok zatečeno u provali jedno lice.  Policijskom istragom je utvrđeno da je Robert M. (1983) iz Subotice, upotrebom fizičke snage razvalio prozor i ušao u prostoriju u kojoj je sa tri ormara skinuo katance, ali iz njih ništa nije uzeo, sprečen pravovremenom intervencijom policije. Protiv Roberta M. subotička policija će podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teške krađe u pokušaju.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici će podneti krivičnu prijavu protiv Miroslava P. i Rajka Š. iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teške krađe. Miroslav P. i Rajko Š. su sinoć provalili u pomoćne prostorije koje se nalaze u dvorištu crkve Sveti križ u Subotici i odneli drveni stalak. Policijska patrola je Miroslava P. zatekla u blizini lica mesta, dok se Rajko Š. udaljio, i za njim policija traga.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1777
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.