Komentara: 0
Pregleda: 2923

Osumnjičeni za krađe u Čantaviru

28.03.2011. u 18:49h
Izvor: RTV Yueco
Osumnjičeni za krađe u Čantaviru

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv dva maloletna lica iz Čantavira, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške kradje.

Sumnja se da su maloletnici provalili u magacin drvare u Čantaviru, iz kojeg su otudjili razni alat. Takodje, protiv jednog od njih podneta je i krivična prijava za učinjeno krivično delo kradje. Osumnjičeni se tereti da je iskoristivši nepažnju J.S., ukrao njen novčanik.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv maloletnog lica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške kradje u pokušaju. Sumnja se da je maloletnik u poslednja tri meseca na području grada obio više vozila.

Subotička policija podnela je krivične prijave protiv tridesetogodišnjeg Đorđa T. i jednog maloletnog lica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teške kradje. Osumnjičeni se terete, da su u centru grada i u naselju Prozivka, provaljivali u vozila iz kojih su uzimali radio i CD uredjaje koje su potom prodavali.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2923
Povezane teme

krađe u Čantaviru

policija Čantavir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.