Komentara: 6
Pregleda: 4575

Osumnjičeni za iznudu i prevaru

02.02.2011. u 13:30h
Izvor: RTV Yueco
Osumnjičeni za iznudu i prevaru

Subotička policija je lišila slobode Predraga D. (1970.), Slobodana V. (1970.) i Perina D. (1971.), svi iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznude. Sumnja se da su Slobodan V. i Perino D. pretili i naneli telesne povrede oštećenom, zahtevajući isplatu novca sa kamatom koju je dugovao Predragu D. 

Osumnjičeni su saslušani i uz krivičnu prijavu biće privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.


Subotička policija podnela je krivičnu prijavu protiv Baškima H. (1977.) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevare. U toku prošle godine osumnjičeni je od oštećene Z.D. uzeo 1.700.000,00 dinara dovodeći je u zabludu da će joj za navedeni iznos isporučiti putnički automobil.


Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv Ištvana Š. (1963.) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave. Osumnjičeni se tereti da je u cilju zapošljavanja kadrovskoj službi JP ''Vojvodinašume'' – šumskoj upravi u Subotici, priložio kao validnu diplomu o stečenom srednjem obrazovanju Tehničke škole u Subotici, za koju se daljim proverama utvrdilo da je falsifikovana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 4575
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.