Komentara: 3
Pregleda: 3477

Osumnjičen za više krivičnih dela

13.10.2011. u 18:54h
Izvor: RTV Yueco
Osumnjičen za više krivičnih dela

Subotička policija je podnela krivičnu prijavu protiv Miljojka V. (1964) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, neovlašćena upotreba tuđe firme, falsifikovanje znakova za obeležavanje robe, mera i tegova i zloupotreba ovlašćenja u privredi.

Osumnjičeni se tereti, da je neovlašćeno organizovao proizvodnju raznih alkoholnih pića, koristeći originalnu ambalažu i etikete firmi D.O.O. ‘’Simeks u stečaju’’ i ZZ ‘’Lunovo selo’’, nakon čega je na gotove proizvode stavljao falsifikovane akcizne markice. Pretresom podruma, njegove kuće, policija je pronašla i oduzela gotove proizvode u vrednosti od 572.900,00 dinara.

Takođe, postoji osnov sumnje da Miljojko V. u svojstvu direktora i odgovornog lica, nije knjigovodstveno evidentirao proizvedenu robu za čiju je proizvodnju imao dozvolu, stvorivši nedozvoljeni robni fond u vrednosti od 217.500,00 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3477
Povezane teme

subotička policija

simex

krivična dela

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.