Komentara: 0
Pregleda: 4688

Osumnjičen za krijumčarenje ljudi

10.05.2011. u 12:45h
Izvor: RTV Yueco
Osumnjičen za krijumčarenje ljudi

Pripadnici Policijske uprave u Subotici su u saradnji sa policijskim službenicima Regionalnog centra granične policije prema Republici Mađarskoj odredili meru zadržavanja do 48 sati Miodragu M. (1957.) iz Bačkog Petrovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Osumnjičeni se tereti, da je sa još jednim licem u privatnoj kući na području Subotice obezbedio smeštaj za dvadeset dva državljana Tunisa, Palestine, Alžira, Iraka i Maroka, koji su nezakonito boravili na teritoriji Republike Srbije. Protiv stranih državljana podneti su zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka i oni su kažnjeni novčanim i zatvorskim kaznama.

Miodrag M. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4688
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

krijumčarenje ljudi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.