Komentara: 12
Pregleda: 6373

Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica

22.03.2013. u 15:48h
Izvor: RTV Yueco
U Subotici je formirano Udruženje poslovnih žena Subotice, čime je naš grad postao drugi u Srbiji u kojem je otvorena kancelarija Udruženja poslovnih žena Srbije.
Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica

Na prvom, osnivačkom sastanku, Udruženju je pristupilo 45 subotičkih preduzetnica. Cilj osnivanja Udruženja je dalje unapređivanje ženskog preuzetništva podsticanje porodičnog biznisa, povećanje zaposlenosti, kao I sagledavanje ekonomskih mera koje se mogu unaprediti radi stimulacije ženskog preduzetništva.

Formiranje Udruženja poslovnih žena Subotica sprovodi se u okviru projekta “Razvoj mreže Udruženja poslovnih žena u Severoistočnoj Srbiji I javno zagovaranje”, koji realizuje I čiji je nosilac Udruženje poslovnih žena Srbije uz finansijsku podršku ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Begradu. Na osnivačkom sastanku Udruženja poslovnih žena Subotice Udruženju je pristupilo 45 subotičkih preduzetnica.

Udruženje poslovnih žena Subotica je lokalna ispostava Udruženja poslovnih žena Srbije koje postoji već 15 godina u Beogradu, broji oko 250 članica I predstavlja najveće udruženje preduzetnica u Srbiji. Uduženje poslovnih žena je organizacija za preduzetnice, vlasnice i suvlasnice malih i srednjih preduzeća, kao i individualne preduzetnice, žene koje su na menadžerskim pozicijama u kompanijama, žene koje žele da postanu preduzetnice ili su kroz svoj profesionalni rad vezane za lokalni ekonomski razvoj, studentkinje preduzetništva i menadžmenta.

Konferenciji Udruženja poslovnih žena Subotice koja je održana u Plavoj sali Gradske kuće, prisustvovale su predstavnice lokalne samouprave, Ambasade Sjedinjenih američkih država u Srbiji, predstavnice Udruženja poslovnih žena Srbije I same članice Udruženja. Na prvom sastanku su izneti primeri dobre prakse Udruženja poslovnih žena Srbije, a održana je I prezentacija istraživanja o potrebama preduzetnica Srbije za treninzima I edukacijom.

Izvor: RTV Yueco
Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica Osnovano Udruženje poslovnih žena Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 12
Pregleda: 6373
Povezane teme

udruženje poslovnih žena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.