• Pregleda: 3449

Osnivanje Komore socijalne zaštite

Osnivanje Komore socijalne zaštite

Novi Zakon o socijalnoj zaštiti predviđa osnivanje Komore socijalne zaštite. To je institucija na kojoj će u naredna tri meseca raditi Radna grupa koju je obrazovalo Ministarstvo rada i socijalne politike a u kojoj će učestvovati i direktor Gerontološkog centra, Nenad Ivanišević.

Ivanišević je ponovo izabran u Evropsku asocijaciju menadžera socijalne zaštite na mandat od četiri godine.

Direktor Gerontološkog centra je prilikom današnjeg susreta sa novinarima najavio da će ova ustanova u petak potpisati Sporazum o saradnji sa dve privatne ustanove koje se bave smeštajem korisnika i koje imaju dozvolu pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju.

Izvor: RTV City

povezane teme

2
CIRINELA Odgovori
Još jedna izmišljotina, novi partijski zaposlenici, još para, još poreza, još nameta. ASman dokle udomljavanje beskorisnih i partijskih poklonika. Uništiste građane svojim glupim izmišljanjima agencija, tela, organizacija , komora, inkubatora, transformatora. Dokle bre ljudi? Ko će tu beskorisnu masu da izdržava?
janko Odgovori
I tako, umesto da se smanjuje državni aparat, osniva se Komora socijalne zaštite.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.