Komentara: 2
Pregleda: 2297

Osmi broj lista "Karton"

19.04.2012. u 17:33h
Izvor: RTV Yueco
Iz štampe je izašao novi, osmi, broj Kultur-propagadnog lista Karton u izadnju Fondacije “Danilo Kiš”, čija je tema ovoga puta bila “Sumrak”.
Osmi broj lista "Karton"

Odgovore na temu sumraka u vidu eseja, priča, fotografija, likovnih radova, drama, stihova, i mnogih drugim umetničkih izraza dali su brojni autori iz Subotice i inostranstva. Časopis je trojezičan i izlazi u tiražu od 2000 primeraka, a besplatni primerci mogu se uzeti u velikom broju subotičkih lokala, kao i u Gradskoj biblioteci, na Otvorenom univerzitetu, bioskopu "Aleksandar Lifka", na fakultetima i u srednjim školama.

Svi zainteresovani koji se bave pisanom rečju ili likovnom umetnošću mogu svoje radove da pošalju na office@danilokis.rs i na taj način učestvuju u kreiranju novog broja. Iz ovog broja izdvajamo samo nekoliko naslova, a to su "Nakaze pod maskama", Poslednja stanica, i " Sunce".


* * * * *

NAGRADNA IGRA ZA ČETVRTAK (19.04.) JE ZAVRŠENA

U toku je nagradna igra za sve posetioce sajta - delimo komplete karata za ovogodišnji Trenchtown, dovoljno je samo da odgovorite na sledeća pitanja:

1. Koji je ovogodišnji Festival po redu?
2. Iz koje države i grada je bend "Roots Rocket"?
3. Koje godine je poslednji put zvanično gostovao (na Festivalu) bend Darkwood Dub?

... i da svoje odgovore pošaljete na e-mail webmaster@subotica.com
Prva dva posetioca koji pošalju svoje odgovore, i pri tome su tačni - nagradićemo ih kompletima. Spisak dobitnika objavljujemo na ovoj stranici

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2297
Povezane teme

karton

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.