Komentara: 8
Pregleda: 6840

Delimo karte za Trenchtown 2012

18.04.2012. u 19:08h
Trenchtown i portal www.subotica.com nagrađuju posetioce ovog sajta sa kompletima ulaznica za ovogodišnji Festival. Budite sa nama, ovih dana ćemo početi da nagrađujemo sve one koji nas redovno prate.
Delimo karte za Trenchtown 2012

U saradnji sa Fondacijom "Danilo Kiš" i organizatorima Trenchtown Festivala obezbedili smo određeni broj kompleta koji će vam omogućiti besplatan ulaz na sve dane ovogodišnjeg Festivala.

Kako bismo učinili zanimljivijim i neizvesnijim, nećemo se igrati klasične igre "brzi prsti" već ćemo da omogućimo da svi jednako učestvuju.

Prvu podelu imamo već sutra (četvrtak), počinjemo tako što ćemo sakriti informaciju za nagradnu igru na jednoj od vesti u toku poslepodneva. Nećemo vam naravno reći na kojoj ali nagovestićemo da će to biti između 13 i 18 časova - ubacićemo informaciju u neku vesti, pa ko bude pratio...

Još jednom, u pitanju su kompleti karata za sve dane.

 Delimo karte za Trenchtown 2012

Regionalni 12. muzički Festival Trenchtown biće održan od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nadomak Palića. Ove godine cela atmosfera i duh festivala su dodatno oplemenjeni pažljivo kreiranim programom koji će se odvijati na tri bine, a koji je obogaćen visokokvalitetnim zvukom i pažljivo odabranom i umetnički osmišljenom dekoracijom i rasvetom.

Delimo karte za Trenchtown 2012

Očekuje vas pregršt muzičkih hepeninga, nezaboravnih koncerata i nastupa izvođača iz našeg regiona kao i iz cele Evrope. Tako vas na glavnoj bini, između ostalih, očekuje nezaboravno iskustvo uz Eyesburn, Jinx, Elemental, Superhiks, Atheist Rap, Eva Braun, Sevdah Baby i mnoge druge, dok će vas bogat program i atmosfera koji će isijavati sa tzv. male bine, garantovano povesti u neke nove dimenzije.

Delimo karte za Trenchtown 2012

Brojni bendovi i DJ-evi iz regiona potrudiće se da, zajedno sa publikom, dosegnu vrhunac dobrog provoda. Spomenimo samo neke od njih: Bvana, Zaa, Damjan Eltech & Sajsi, Stray Dogg, Zion Crew, Proces, Aman Zaman…, dok će za ugodne trenutke preko dana biti zadužen program reggae dj-eva i sound sistema koji će nastupati na Rege terasi.

Delimo karte za Trenchtown 2012

Osim muzičkog programa, tokom Festivala održavaće se art radionice sa besplatnim učešćem koje vode članovi Voloterskog kultur kluba, te izložba ilustracija autorke Valentine Broštean iz grafičke novele „Minut: put oko sveta za 60 minuta“ Vladimira Arsenijevića.


* * * * * NAGRADNA IGRA - dobitnici * * * * *

Završen je prvi dan podele karata, uputstva smo sakrili u vesti http://www.subotica.com/vesti/osmi-broj-lista-karton-id10727.html (15:55h) i imamo dva najbrža dobitnika sa tačnim odgovorima. Čestitamo Ivani Čanković (***ovic@live.com) i Srđanu Božoviću (***ic88@gmail.com) na osvojenim kartama. Kontaktiraćemo vas uskoro putem mejlova sa kojih ste nam se javili.

U petak (20.04.) je novi krug, idemo po istom principu, sa novim setom pitanja.
Pratite vesti i obratite pažnju.

 

Završen je i drugi dan podele karata, uputstva smo sakrili u vesti http://www.subotica.com/vesti/obnova-galerijskog-prostora-likovnog-susreta-id10755.html (16:14h) i imamo dva najbrža dobitnika sa tačnim odgovorima. Čestitamo Valentini Nađ (***uaz@freemail.hu) i Marijani Jakovetić (***etic@gmail.com) na osvojenim kartama. Kontaktiraćemo vas uskoro putem mejlova sa kojih ste nam se javili.

Treći krug je završen  i imamo nove dobitnike kompleta karata. Čestitamo Jovani Glogovac (***cca@gmail.com) i Edvardu Jerkoviću  (***s79@gmail.com) na osvojenim kartama. Kontaktiraćemo vas uskoro putem mejlova sa kojih ste nam se javili.


Ovo je ujedno bio i poslednji krug. Nažalost nemamo više karata na raspolaganju.
Još jednom čestitamo dobitnicima, želimo im da se provedu trenčastično i uživaju u celokupnom programu.

Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 8
Pregleda: 6840
Povezane teme

Trenchtown festival

Trenchtown Palić

trenchtown ulaznice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.