Komentara: 11
Pregleda: 3016

OŠ "Jovan Mikić" dobila novac za popravku štete prouzrokovane nevremenom

17.08.2023. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući sredstvima Pokrajinske vlade, namenjenim za hitne popravke školskih objekata koji su pretrpeli štetu u nevremenu sredinom jula, u OŠ "Jovan Mikić" biće sanirane prostorije produženog boravka. Radovi će biti okončani do početka školske godine.
OŠ "Jovan Mikić" dobila novac za popravku štete prouzrokovane nevremenom

Za sanaciju štete u ovoj subotičkoj školi izdvojena su sredstva u visini od oko 292 hiljade dinara, a radovi će početi u ponedeljak.

Tokom nevremena izlila se velika količina kiše, podignut je parket i oštećeni su zidovi u prostorijama produženog boravka i on je u ovom stanju neupotrebljiv - priča Marija Milodanović, direktorka OŠ "Jovan Mikić" - Putem konkursa nadležnog pokrajinskog sekretarijata dobili smo sredstva za sanaciju ove štete, juče je potpisan ugovor i naredne nedelje počinju radovi. Ugovorom smo se obavezali da ćemo štetu sanirati do početka školske godine, tako da će produženi boravak od 1. septembra biti spreman za prijem učenika.

OŠ "Jovan Mikić" dobila novac za popravku štete prouzrokovane nevremenomSredstva za sanaciju štete prouzrokovane nevremenom dobile su u 42 vojvođanske škole, a Pokrajinska vlada u te svrhe izdvojila je ukupno 219 miliona dinara.

Nama ovo mnogo znači, jer bez ovih sredstava ne bismo imali mogućnost da saniramo štetu u ovako kratkom roku, a samim tim ni da stavimo u funkciju produženi boravak već od 1. septembra - zaključuje Milodanović i dodaje da u produženi boravak ide oko 200 đaka nižih razreda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 3016
Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

nevreme u subotici

produženi boravak

pokrajinska vlada

marija milodanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.