Komentara: 38
Pregleda: 8646
Video
Foto

Oproštaj od Đorđa Balaševića kod Nove fontane

21.02.2021. u 21:59h
Izvor: Subotica.com
Više od tri stotine naših sugrađana večeras je kod nove fontane palilo sveće i oprostilo se od Đorđa Balaševića.
Oproštaj od Đorđa Balaševića kod Nove fontane

Za razliku od ostalih gradova, u centru nije puštana muzika ali su zato Subotičani "na suvo" zapevali dobro znane Đoletove hitove poput "Jesen stiže dunjo moja", "Ja nisam luzer", "Duša slovenska" i mnoge druge po kojima će ga generacije pamtiti.

- Subotica zaslužuje da se na ovaj način oprosti od Đorđa Balaševića. Poziv sam poslao putem društvenih mreža i vidimo koliko se ljudi spontano okupilo. To je znak koliko su ga Subotičani voleli - kaže Darko Uglješić, jedan od organizatora skupa.

Oproštaj od Đorđa Balaševića kod Nove fontaneOproštaj od Đorđa Balaševića kod Nove fontaneSkup je trajao više od dva časa, a okupljeni su se smenjivali, ostavljali na stotine lampiona, sveća, ali plišanih zeka i poruka kojima su se opraštali od naširoko poštovanog umetnika, čoveka veselog  duha, nekoga koga je teško bilo ne voleti.

Oproštaj od Đorđa Balaševića kod Nove fontane

Izvor: Subotica.com
Skup sećanja na Đorđa Balaševića Skup sećanja na Đorđa Balaševića Skup sećanja na Đorđa Balaševića Skup sećanja na Đorđa Balaševića Skup sećanja na Đorđa Balaševića Skup sećanja na Đorđa Balaševića Skup sećanja na Đorđa Balaševića Skup sećanja na Đorđa Balaševića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 38
Pregleda: 8646
Povezane teme

đorđe balašević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.