Komentara: 7
Pregleda: 7129

Oprezno! Snažan vetar nanosi smetove na autoputu kod Subotice

30.01.2014. u 17:41h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Vetar jačeg intenziteta danas stvara velike probleme, kako na auto-putu u okolini Subotice, tako i na putevima drugog reda na severu Bačke, stvarajući snežne nanose dužine i do 100 metara, rečeno je u kompaniji Vojput.
Oprezno! Snažan vetar nanosi smetove na autoputu kod Subotice

Kako navode, put je "išaran" snežnim nanosima koji predstavljaju veliku opasnost po vozače, koji se po suvom kolovozu kreću standardnom brzinom.

Najviše snežnih nanosa ima na auto-putu na petlji Bačka Topola i Čantavir, zatim na putu između Subotice i Sombora, od Žednika ka Bačkoj Topoli i od Tornjoša do Gornji Brega.

Iako su na tim deonicama kolovozi čisti i suvi, na određenim delovima puta se nailazi na snežne smetove debljine od 10 do 30 centimetara, rečeno je u ovoj kompaniji koja održava državne puteve na teritoriji severne Bačke i Banata.

Iako su njihove ekipe na terenu i uklanjanju smetove, konstantno se zbog vetra stvaraju novi, pa u ovoj kompaniji savetuju vozačima da voze veoma oprezno.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 7129

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.