• Pregleda: 6526

Oprezno! Snažan vetar nanosi smetove na autoputu kod Subotice

Vetar jačeg intenziteta danas stvara velike probleme, kako na auto-putu u okolini Subotice, tako i na putevima drugog reda na severu Bačke, stvarajući snežne nanose dužine i do 100 metara, rečeno je u kompaniji Vojput.
Oprezno! Snažan vetar nanosi smetove na autoputu kod Subotice

Kako navode, put je "išaran" snežnim nanosima koji predstavljaju veliku opasnost po vozače, koji se po suvom kolovozu kreću standardnom brzinom.

Najviše snežnih nanosa ima na auto-putu na petlji Bačka Topola i Čantavir, zatim na putu između Subotice i Sombora, od Žednika ka Bačkoj Topoli i od Tornjoša do Gornji Brega.

Iako su na tim deonicama kolovozi čisti i suvi, na određenim delovima puta se nailazi na snežne smetove debljine od 10 do 30 centimetara, rečeno je u ovoj kompaniji koja održava državne puteve na teritoriji severne Bačke i Banata.

Iako su njihove ekipe na terenu i uklanjanju smetove, konstantno se zbog vetra stvaraju novi, pa u ovoj kompaniji savetuju vozačima da voze veoma oprezno.

Izvor: Agencija "Tanjug"
7
earthworker Odgovori
kad su vetrozastitni pojasevi posumljavali privatne dzepove.
luka Odgovori
eeeeeeeeeee, vetrozaštita moja. Kolko su para nakrali mogli su podići zid od cigle...................
balfasz Odgovori
tsko, i cigle su se krale, tako da ne bi ostalo za ovaj zid...
Mc Odgovori
Mozda je te vetrozastitne pojaseve Mrka posadio kod kuce ? Da li vi gospodo znate koliko bi kod nas ta vetrozastita trajala ? Verovatno par dana , a posle bi nasla siru primenu kao motka za sadnice paradajza , potpalu , krov i sl. Nazalost takvi smo i nemam nam spasa , sve sto je korisno mi to demoliramo , unistimo ili pokrademo - Don't hate the player ...hate the game !
Savo Odgovori
Otežano kretanje na relaciji Senćanski put-Mali Bajmok :(
lenka Odgovori
Na Bikovackom putu, sa desne strane, kad izadjete iz Sandora, otkricete gde su CIGLE, i gde je preseljeno pozoriste! Vrlo lako je uocljivo, ne treba mnogo zagledati i filozofirati :(
Mala Odgovori
Dobre kazne sve resavaju,ako treba neka se zaposli neki cuvar zastitnog pojasa,ne moye dryava nasaditi toliko koliko neko moze pocupati,a kad drzava sadi to nije otiso sam na pijacu i kupio drvo nego tender jedno drvo posaditi jedno podelimo u dyepove....Sade sume tj pokusavaju na nekim dobrim i plodnim zemljistima a toliko je dolova,puteva reka,suma i slicno da ne kazem golo,tamo sadite ta drva a ne unistavati plodno zemljiste od kojeg moze vise prosecnih porodica da zivi skrmno ali pristojno!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.