Komentara: 0
Pregleda: 2896

Opljačkana pošta na Paliću

03.03.2010. u 16:41h
Izvor: RTV Yueco
Opljačkana pošta na Paliću

Sinoć je oko 18,45 časova opljačkana Pošta na Paliću.U šturom saopštenju subotičke policije navodi se da je za sada nepoznati počinilac izvršio krivično delo razbojništva.

Kako nezvanično saznajemo razbojnik je maskiran uz pretnju pištoljem, iz Pošte na Paliću odneo oko milion dinara.

Uviđaj je izvršen od strane istražnog sudije Osnovnog suda u Subotici. Subotička policija intenzivno traga za izvršiocem ovog krivičnog dela. Sredinom januara opljačkana je Pošta pored Gerontološkog centra, kada je nepoznati počinilac uz pretnju iz Pošte odneo oko 250 hiljada dinara.

Šestog janura opljačkana je pošta na Prozivci, kada je odneto milion dinara. Prošle godine, 20. maja, opljačkana je pošta u naselju „Ker“ kada su dva nepoznata počinioca sa „fantomkama“ na glavi i uz pretnju pištolja, iz Pošte odneli takođe veću količinu novca, zatim 28. maja oko 11,25 časova, opljačkana je pošta na Karađorđevom putu i trećeg jula opljačkana Pošta kod Gerontološkog centra u Subotici, kada je bilo odneto nešto više od 200.000 dinara i razbojnici su uhapšeni isti dan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2896
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.