Komentara: 0
Pregleda: 1917

Onlajn radionica "Koliko se oslanjamo na zonu komfora?"

13.04.2020. u 15:33h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Danilo Kiš" nastavlja sa onlajn kulturnim programom i ove nedelje, a danas će svi zainteresovani imati priliku da učestvuju u radionici ličnog razvoja na temu "Koliko se oslanjamo na zonu komfora?".
Onlajn radionica "Koliko se oslanjamo na zonu komfora?"

Ponedeljak je dan kada se Fondacija bavi ličnim razvojem i jačanjem kapaciteta, te će ovog 13. aprila tema radionice biti zona komfora. Video predavanje pod nazivom "Koliko se oslanjamo na zonu komfora?" držaće Izabela Zeković, NLP praktikantkinja, voditeljka radionice ličnog razvoja i Omladinskog kluba u organizaciji Fondacije.

- Pišite nam o tome šta bi ste još želeli od sadržaja, kako možemo da vam pomognemo, te ukoliko želite i vi da učestvujete u nekom od naših programa, javite nam se putem mejla office@danilokis.rs ili naše Fejsbuk stranice - poručuju iz Fondacije "Danilo Kiš".

Podsetimo, od uvođenja vanrednog stanja, Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" je u saradnji sa mentorima i polaznicima radionica organizovala celonedeljni kulturni program onlajn, putem svoje Fejsbuk stranice, gde će biti postavljeni linkovi do video snimaka na Jutjub kanalu u uobičajenim terminima radionica.

Celonedeljni program možete videti u našem odeljku "Dešavanja".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1917
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

radionica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.