Komentara: 0
Pregleda: 2919

Omladinska reprezentacija Srbije u Subotici

10.07.2009. u 21:28h
Izvor: RTV Yueco
Omladinska reprezentacija Srbije u Subotici

Fudbalska reprezentacija Srbije, igrači do 19 godina doputovali su danas u Suboticu, gde će se do 18. jula pripremati za Evropsko prvenstvo koje se krajem meseca odrzava u Ukrajini. U sklopu pripremama u Subotici izabranici Aleksandra Stanojevića odigraće prijateljsku utakmicu 15. jula sa igračima fudbalskog kluba Spartak Zlatibor vode.

Vremenske neprilike prošle nedelje na Paliću prekinulo je takmičenje odnosno turnir u odbojci na pesku.Odigrao se prvi deo takmičenja.Turnir u konkurenciji žena igra se sutra 11. jula sa početkom u deset časova.

Teniski turnir Palić Open održaće se od 25. jula do drugog avgusta.Prijavljene su 193 teniserke iz 33 zemlje.Na vrhu liste prijavljenih je najbolje rangirana 71. igračica na WTA rang listi.Turnir sa nagradnim fondom od 10.000 američkih dolara, biće prilika da mlade I još neafirmisane teniserke iz Srbije I zemalja, upravo na terenima tenis kluba Palić započnu svoju profesionalnu karijeru.

Danijela Pinter

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2919
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.