Komentara: 3
Pregleda: 3355

Olujni vetar rušio grane

20.07.2011. u 16:22h
Izvor: RTV Yueco
Olujni vetar rušio grane

Zbog olujnog vetra koji je jutros oko osam i trideset na kratko pogodio Suboticu, nekoliko saobraćajnica bilo je na kratko onesposobljeno za prolaz zbog velikih grana koje su se, otkinuvši sa drveta, preprečile na put. Na svu sreću nikakvih žrtava nije bilo, ali je napravljena manja materijalna šteta. Komunalni inspektori i ekipe JKP Čistoća i zelenilo obilazili su teren sanirajući probleme izazvane jakim vetrom.

U ulici Vatroslava Lisinskog odlomila je sa drveta jedna grana, koja je pri padu počupala i kabl za kablovsku televiziju. Na svu sreću grana je pala na put kada niko nije prolazio, a osim toga mogla je da se obruši i na okolne kuće. Komšije kažu da su prvo primetile da im je nestala kablovska televizija, da bi kasnije videli granu ispred njihove kuće u koju je upetljan kabl.

U komunalnoj inspekciji kažu da postoji pravilnik po kom osnovu se drvo zavodi kao ne bezbedno. Sva drva koja je nalaze u ovoj ulici, prema njihovim rečima su zdrava, a razlog što se grana otkinula jeste jak vetar na koji ne može da se utiče. Ekipe Čistoće i zelenila ceo dan uklanjaju sa terena obrušene grane kako bi osposobili ulice.

U JKP Čistoća i zelenilo apeluju na sve građane da je dežurstvo do 17 časova i da bez preke potrebe ne prijavljuju komunalni problem nastao olujnim vetrom, kako bi stigli da očiste one najbitnije i najugroženije delove grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3355
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

olujni vetar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.