• Pregleda: 3680

Olimpijska česma na Radijalcu i spomenik "Risaru" na meti vandala

Olimpijska česma na Radijalcu i spomenik "Risaru" na meti vandala

Tokom protekle nedelje za sada nepoznata lica oštetila su spomenik Risaru u centru grada i Olimpijsku česmu koja se nalazi na Radijalcu.

U subotu uveče za sada nepoznata lica su odlomila deo kapitalnog stuba i olimpijski znak i bacili ga u obližnje dvorište. U Direkciji za izgradnju grada kažu da su oštetili i česmu i uništili svetiljke. Šteta se procenjuje na oko 50.000 dinara, jer je olimpiski znak liven od bakra.

Direkcija je prijavila policiji slučaj. Pored toga, sredinom nedelje oštećen je i novopostavljeni spomenik Risaru. Vandali su mu odlomili deo kose. U Direkciji objašnjavaju da su popravili štetu.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
Stojan Odgovori
To je bilo oko 3 ujutro, licno sam ih video 3-4 nevaspitana derleta!
Gradjanin Odgovori
Gde si komunalna policijo? zar ne radiš u 3 smene? ili si već zasela u kafane...
Džoni Odgovori
Pa Stojane, ako si ih video, što ih nisi pohvatao ili pozvao policiju?
makova Odgovori
mislim da mi kao gradjani nismo duzni da obavestavamo nikog. imamo policiju? cak 2 vrste!! i onda mi treba da se stavljamo u opasnost pred tim huliganima i narkomanima? bolje da su te pare koje su ulozene u komunalnu policiju dali nekim neizivljenim ludacima da tuce i prevaspitava tu decu, kad su im vec roditelji zakazali... BATINA JE IZ RAJA IZASLA!!!
CHUPO Odgovori
bravo gradjanine imaju preca posla
RADOVAN Odgovori
To je stvarno apsurdno i bolest Srbije. Nemamo nista sveto i od respekta = niti ideala, niti idola...Prosto da covek ne veruje koliko agresije i nezadovoljstva postoji u ljudima-deci,da nije bitno gde ce se to ispoljiti i pretvoriti u rusilacku i ubilacku maniju...,pa cujem da sve vise i na same roditelje nasrcu...Bas juce prolazim ul.Brace Radica,skoro kod gradske biblioteke :::RAZDVOJENE DVE STRANE ULICNE TELEFONSKE GOVORNICE I JEDNA STRANA PRESAVIJENA KOLIKO SU MOGLI...+++Odmah na platou plave fontane,desetak dece sa daskama na tockice haos rade skacuci sa nivova na nivo...zato nije ni cudo da su ploce niz puta bile ispomerane ili polomljene(menjate su za nove,ali po ko zna koji put...),jer dosta cesto dodju i rolerima tamo...
razočarana Odgovori
Zaista nemamo na koga da se oslonimo! Policija ni slučajno neće biti tamo gde je trebamo, ali kada treba naplatiti kaznu zbog nepravilnog parkiranja, sigurno će se tu naći. A vandali neka rade šta hoće, to i tako neće niko sankcionisati!! Baš me interesuje šta će uraditi komunalna? Ne verujem da će mnogo više nego ovi do sada.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.