Komentara: 1
Pregleda: 1878

Održano predavanje u okviru projekta "Ka mladima sa sela – Program podrške mladima u ruralnim sredinama"

16.12.2014. u 15:23h
Izvor: RTV City
U Plavoj sali Gradske kuće, u organizaciji Centra za unapređenje preduzetništva mladih i Kancelarije za mlade Subotice održano je jednodnevno predavanje u okviru projekta „Ka mladima sa sela – Program podrške mladima u ruralnim sredinama“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta. u okviru sprovođenja Nacionalne strategije za mlade, koji ima za cilj podizanje kvaliteta života mladih u ruralnim krajevima, održivi razvoj i revitalizaciju ruralnih područja Srbije uz razvoj omladinskog aktivizma.
Održano predavanje u okviru projekta "Ka mladima sa sela – Program podrške mladima u ruralnim sredinama"

Projekat sprovodi Centar za unapređenje preduzetništva, a u okviru njega planiran je obilazak nekoliko opština i gradova koji imaju višu stopu nezaposlenosti mladih, a u kojima postoji veliki poljoprivredni potencijal. Prema rečima Onorine Đorđević, menadžera projekta, do sada su posetili osam mesta u Vojvodini, a u projekat je uključeno između 300 i 500 mladih ljudi.

Kancelarija za mlade Subotice u ovom projektu imala je ulogu logističke podrške i upoznavanje mladih iz okolnih mesta Subotice sa projektom i njihovo uključivanje u isti. Svim mladim ljudima pružene su informacije na koji način mogu da se oprobaju u omladinskom preduzetništvu.

Sve informacije o projektu zainteresovani mogu naći na FB stranici Centra za unapređenje preduzetništva mladih: MLADI I SELO – Centar za unapređenje preduzetništva mladih, a za više informacija mogu se obratiti putem maila: cupmbg@yahoo.com ili putem telefona na broj 064 – 229 49 38.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1878
Povezane teme

kancelarija za mlade

centar za unapređenje preduzetništva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.