Komentara: 2
Pregleda: 4650

Održano Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda

27.04.2013. u 20:16h
Izvor: RTV Yueco
Na 13 poligona u gradu 13 ekipa uzelo je učešće u Gradskom takmičenju u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda. Organizator takmičenje je Crveni krst, a učesnici su se takmičili u kategoriji omladine i podmlatka. Pobednik takmičenja u kategoriji omladine je ekipa broj 1 Srednje medicinske škole, a u kategoriji podmlatka podedila je ekipa osnovne škole „Matko Vuković“ . Pobednici takmičenja plasirali su se na Pokrajinsko takmičenje koje će biti održano 26. maja u Rumi.
Održano Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda

Na takmičenju u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda koje je održano od 9-14 časova, učestvovalo je 78 učenika osnovnih i srednjih škola iz Subotice. Oni su bili podeljeni u kategoriju omladine koju čine srednjoškolci zastupljeni sa 9 ekipa, dok su se osnovci takmičili u kategoriji podmlatka sa 4 ekipe.

Crveni krst Subotica organizovao je takmičenje u pružanju prve pomoći i realističnom prikazu povreda na 13 poligona u gradu. Učesnici takmičenja svoje znanje iz prve pomoći prikazivali su: oko Plave i Zelene fontane, u Atriumu hotela „Galeria“, kod Otvorenig univerziteta. Ove godine organizatori su uveli novinu u vidu edukativno-promotivnih poligona.

U takmičenju je učestvovalo 78 učenika i još oko 100 ljudi iz organizacije. Pobednici Gradskog takmičenja u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda plasirali su se na Pokrajinsko takmičenje koje će se održati u Rumi 26. maja.

Izvor: RTV Yueco
Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 8 časova
Komentara: 2
Pregleda: 4650

Povezana vest

Povezane teme

gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.