Komentara: 0
Pregleda: 3640

Fudbaleri Spartaka posetili takmičare u pružanju prve pomoći

29.04.2013. u 19:03h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka posetili su poligon i punktove na kojima se održavalo Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći za osnovce i srednjoškolce.
Fudbaleri Spartaka posetili takmičare u pružanju prve pomoći

Na takmičenju je učestvovalo preko 24o dece koji su na radnim poligonima, u roku od 10 minuta demonstrirali svoja praktična znanja iz pružanja prve pomoći (prema unapred određenim simuliranim situacijama koje priprema Tim šminkera i markiranata), dok Sudijski tim ocenjuje uspešnost obavljenih zadataka. Glavni sponzor kluba firma Zlatibor voda je izašla u susret organizatorima i donirala vodu za sve učesnike.

Reprezentacija Crvenog krsta Srbije je već šest godina zaredom evropski šampion iz oblasti pružanja prve pomoći, što je rezultiralo uspostavljanjem visoko kvalitetne nacionalne doktrine vezano za ovu oblast, i naravno bogatom razmenom iskustava sa saradnicima širom sveta.

Veštine takmičara upoznali su kapiten Vladimir Torbica, Branimir Aleksić, Nebojša Mezei, Aleksandar Nosković i Daniel Farkaš.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3640

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.