Komentara: 2
Pregleda: 2514

Održani revijalni hokejaški susreti mama i tata protiv dece (Fun hockey day)

09.01.2015. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
U susret božićnim i novogodišnjim praznicima 31. decembra i 6. januara na Gradskom klizališu u Subotici u organizaciji Hokej kluba "Spartak" organizovan je "Fun hockey day" tokom kojeg su selekcije U8/U10 odigrale revijalne utakmice sa ekipom "Mame HK Spartak", kao i MIX selekcija U12/U14/U16 koja jeukrstila palice sa ekipom "Tate HK Spartak".
Održani revijalni hokejaški susreti mama i tata protiv dece (Fun hockey day)

Kompletna organizacija i same utakmice su zamišljene kao tim bilding u sklopu kluba, i kao aktivnost koja će samim roditeljima malo približiti i dodatno "objasniti" da sport kojim se njihova deca bave nije uopšte tako "jednostavan", i da je potrebno uložiti mnogo truda i znanja kako bi se dostigao nivo potreban za zvanične prventsvene utakmice i turnire.

Iako je rezultat bio u drugom planu, treba istaći da su 31. decembra obe selekcije U8 i U10 bile uspešnije od ekipa koje su bile sastavljene od "Mama", dok su 6. januara ekipe MIX i "Tate" odigrale nerešeno 6:6, a u penal završnici uspešnije su bili roditelji (koji su bili pojačani sa 2-3 igrača iz мlađih veterana HK Spartak i 2 kanađana iz seniorske ekipe), koji su odneli "vrednu i zasluženu" pobedu.

Treba istaći sastave ekipe roditelja, koji su svojom pozitivnom energijom i voljom izmamili mnogobrojne osmehe na licu sve dece kao i navijača, čija podrška nije izostala za sve učesnike obe manifestacije.

Ekipa "Mame HK Spartak" (pojačana sa dvojicom tata): Vaštag Dijana, Tancoš Marija, Sigulinski Andreja, Rac Sabo Hermina, Stantić Marina, Pećerić Marijana, Hajdu Sandra, Herbatin Agika, Merković Dajana, Nimčević Tijana, Šandor Silvija, Rackov Silvija, Mačković Tanja, Kuntić Tibor i Konakov Aleksandar.

Ekipa "Tate HK Spartak": Konakov Aleksandar, Šandor Žolt, Jurić Jovan, Burger Bojan, Fazekaš Đorđe, Hennelly Yul, Morris Nolan, Bašić Palković Vojislav, Vaštag Zoltan, Đorđević Dragoljub, Feher Silard i Vidaković Dragan. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2514
Povezane teme
hokej na ledu hokejaški klub spartak gradsko klizalište
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.