Komentara: 2
Pregleda: 4494

Održane konjičke trke "Dužijanca 2014"

28.07.2014. u 14:48h
Izvor: RTV City
Na gradskom hipodromu proteklog vikenda u organizaciji Konjičkog kluba "Bačka" održane su dvodnevne kasačke trke u okviru Dužijance. Publika je u subotu i nedelju imala priliku da uživa u nadmetanju preko šezdeset kasača, a finalna trka održana je juče u popodnevnim časovima. Pobednik ovogodišnje finalne trke Dužijance je grlo Luna D Solo iz Bečeja.
Održane konjičke trke "Dužijanca 2014"

Od 1968. godine, kasačke trke ,,Dužijanca“ spadaju u najznačajnije, a ljubitelji konjičkog sporta ne propuštaju da zauzmu svoje mesto na tribinama hipodroma KK ,,Bačka“ kako bi uživali u vrhunskim trkama najboljih grla iz naše zemlje i inostranstva. Organizatori su ove godine zadovoljni posetom naših sugrađana. Ističe se da je Subotica unazad sto godina poznata po kvalitetnim grlima i uspesima kasača.

U nedelju je održana finalna Internacionalna kasačka trka na 1600m autostart, a od osam najboljih titulu pobednika ponelo je grlo Luna D SoloDeak Atile iz Bečeja, vozača Borisa Kečenovića, sa vremenom 1 minut, 16 sekuni i 4 stotinke. Drugo mesto osvojilo je grlo Ivana dei Nando odgajivača Ožvar Zoltana iz Tornjoša, sa vremenom 1 minut 15 sekundi i sedam stotinki. Treće mesto zauzelo je grlo Edmond Bre Popov Save iz Drljana sa vremenom 1 minut 16 sekundi i dve stotinke, dok je četvrto pripalo grlu Grućione odgajivača Grujić Slobodana sa vremenom 1 minut 16 sekundi i devet stotinki.

Održane konjičke trke "Dužijanca 2014"

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4494
Povezane teme

hipodrom

subotički hipodrom

konjički klub bačka

konjičke trke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.