Komentara: 3
Pregleda: 4883

Održane 3. SuTeam Olimpijske igre za decu

26.05.2013. u 16:58h
U subotu u sportskoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić" održane su 3. Olimpijske igre za decu koju sada već tradicionalno organizuje SuTeam škola sporta.
Održane 3. SuTeam Olimpijske igre za decu

Na ovoj međunarodnoj manifestaciji učestvovala su deca iz više gradova iz Srbije, iz neposredne okoline ali i iz regiona. Veliki broj gostiju, organizacija na nivou i mnogo dečjih osmeha utisci su dana koji su obeležili ove treće Olimpijske igre za decu.

Pored velikog broja učesnika na terenu, sasvim solidan broj pomatrača došao je da prati dečja takmičenja i da bodri svoje favorite.  Dečije igre su na ovoj sportskoj manifestaciji apsolutno prilagođene najmlađima, za decu od 5 do 8 godina starosti. Takmičenje među decom je organizovano kroz razne igre spretnosti, okretnosti, preciznosti i brzine.

Dečaci i devojčice članovi SuTeam škole sporta rođeni 2005., 2006., 2007. i 2008. godine u svojim uzrasnim kategorijama, u jakoj konkurenciji od preko 20 ekipa iz Beograda, Zrenjanina, Brčkog, Čantavira, Palića i Subotice, osvojili su sve zlatne medalje. Pored zlatnih nisu izostala ni druga ni treća mesta u pojedinim kategorijama jer je pomenuta škola sporta učestvovala sa više ekipa.

3. Su Team Olimpijske igre dece 3. Su Team Olimpijske igre dece 3. Su Team Olimpijske igre dece 3. Su Team Olimpijske igre dece 3. Su Team Olimpijske igre dece 3. Su Team Olimpijske igre dece 3. Su Team Olimpijske igre dece 3. Su Team Olimpijske igre dece
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4883
Povezane teme

suteam olimpijske igre dece

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.