Komentara: 0
Pregleda: 3357
Video
Foto

Održana svečana Skupština Karate kluba "Spartak-Enpi"

26.12.2017. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Održana svečana Skupština Karate kluba "Spartak-Enpi"

Krajem prošle sedmice u svečanoj sali subotičke Gimnaziji održana je svečana Skupština Karate kluba "Spartak-Enpi" na kojoj je prezentovan Izveštaj o radu kluba u 2017. godini, najavljene važnije aktivnosti koje očekuju klub, odnosno takmičare u narednoj kalendarskoj godini, nakon čega su proglašeni najbolji pojedinci u godini na izmaku.

U prisustvu roditelja, rodbine i prijatelja Klub je dodelio diplome i pojaseve članovima koji su polagali za učenička karate zvanja, ukupno njih 118, nakon čega je usledila kratka demonstracija karate sporta, u kojoj su pored najmlađih polaznika Kluba učestvovali i članovi jutjub  grupe "Stuberi".

Održana svečana Skupština Karate kluba "Spartak-Enpi"

Na oduševljenje najmlađih polaznika za kraj stigao je i Deda Mraz, koji je počastio decu sa slatkišima, i radovao se sa njima nakon primljenih diploma i priznanja.

Sumirajući brojne aktivnosti kluba, potpredsednik i trener KK "Spartak-Enpi", Aleksandar Ćopić, izdvojio je pregršt nastupa na velikim takmičenjima, na kojima su njihovi takmičari  ostvarivali zapažene rezultate.

Održana svečana Skupština Karate kluba "Spartak-Enpi"

Sportski rezultati ostvareni na domaćoj i međunarodnoj sceni u proteklih 20 godina svrstali su Karate klub "Enpi" među najuspešnije u Srbiji. Klub ima državne reprezentativce u svim uzrasnim kategorijama, osvajači su medalja sa najvećih takmičenja kao što su Evropska i Svetska prvenstva, Mediteranske igre i Prvenstva Balkana. KK "Enpi" je dugogodišnji organizator Super ENPI Kupa koji svake godine okupi preko 1.500 takmičara iz celog sveta. Pored ovog tradicionalnog i uvaženog međunarodnog turnira, KK "Enpi" je organizovao Svetski Kup (2009), Svetsko prvenstvo (2015) I Evropsklo prvenstvo u maju ove godine. Po rečima Ćopića, zahvaljujući organizaciji ovih velikih međunarodnih takmičenja Suboticu je posetilo preko 50.000 gostiju iz celog sveta.

U 2017. godini takmičari KK "Enpi" nastupili su na 43 takmičenja, klub je odlično tehnički organizovao već pominjano Evropsko prvenstvo (oko 2.000 sportista iz 28 država), kao i tradicionalni Super ENPI Kup (oko 1400 takmičara iz 12 država). Takmičari KK "Enpi" su na jesen imali nastup na Svetskom prvenstvu za sve uzraste u Egeru, Mađarskoj. Na ovom takmičenju pet takmičara osvojilo je ukupno 7 medalja, i to kadetkinja Ines Barašević (zlato i srebro), kadetkinja Sofija Arsić (srebro, bronza), junior Dejan Stepanović (bronza), dok je juniorka Sanja Grbić ekipno osvojila srebro. Seniorka Elvira Bogić je u katama osvojila bronzanu medalju.

Održana svečana Skupština Karate kluba "Spartak-Enpi"

Na Prvenstvu Evrope u Subotici takmičari Enpija osvojili su pregršt medalja. Najvažnije medalje ostvarene su ekipno, u borbama, gde su Subotičani u okviru reprezentacije Srbije dali najveći doprinos. Reprezentacija Srbije je u uzrasnoj kategoriji seniora, juniora, juniorki i kadetkinja osvojila zlatnu medalju.

Takmičare KK "Enpi" u 2018. godini očekuje niz velikih takmičenja, pre svega na međunarodnoj sceni, kao šro su planetarno prvenstvo u Moldaviji u oktobru, Evropsko prvenstvo u Poljskoj u aprilu, Paris-Open u maju, Sloven kup u Slovačkoj. Pored nastupa u inostranstvu klub će aktivno kao i ranijih godina učestvovati na brojnim domaćim i regionalnim takmičenjima.

Održana svečana Skupština Karate kluba "Spartak-Enpi"

Održana svečana Skupština Karate kluba "Spartak-Enpi"

Najuspešnije takmičarke Kluba u 2017. godini su Ines Barašević, Arsić Sofija, Sanja Grbić, dok su takmičari Dejan Stepanović, Dragoslav Jovičić, Vladan Grbić. Veliki broj takmičara pohvaljen je i dodeljene su diplome-zahvalnice za uložen trud i ostvarene rezultate u 2017. godini.

Izvor: Subotica.com
Svečana skupština KK "Spartak-Enpi" Svečana skupština KK "Spartak-Enpi" Svečana skupština KK "Spartak-Enpi" Svečana skupština KK "Spartak-Enpi" Svečana skupština KK "Spartak-Enpi" Svečana skupština KK "Spartak-Enpi" Svečana skupština KK "Spartak-Enpi" Svečana skupština KK "Spartak-Enpi"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3357
Povezane teme

karate klub enpi

karate

sportsko borilački klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.