Komentara: 1
Pregleda: 1768

Održana promocija knjige Slobodana Markovića

15.11.2017. u 16:35h
Izvor: TV Subotica
Promocija knjige "Zapisi s manitog jezera" autora Slobodana Markovića, održana je juče u Gradskoj biblioteci Subotica.
Održana promocija knjige Slobodana Markovića

Slobodan Marković, do sada poznat kao direktor Međunarodnog festivala pozorišta za decu, juče je predstavljen i kao autor knjige pesama "Zapisi s manitog jezera". Pesme su, kaže, nastajale celog života, još od gimnazijskih dana objavljivane su u mnogim časopisima, a konačno, one su sabrane u jednoj knjizi koja je svetlost dana ugledala još pre pet godina. Knjiga kroz mnogobrojne stihove donosi najdublje autorove emocije.

- Sve što je napisano, napisamo je iz mog bola, iz razgovora sa samim sobom. Nisam jedan od onih pesnika, ili da kažem spisatelja, koji bi mogao da napiše Odu radosti. Ne, to je pitanje mog nerva, senzibiliteta, razgovora s mojom dušom i to je utkano i napisano između ovih korica - istakao je  Marković.

Knjigu "Zapisi s manitog jezera" izdao je Prometej još 2012. godine, a do danas, ona je prevedena na ruski, bugarski i rumunski jezik.

Izvor: TV Subotica
Promocija knjige Slobodana Markovića Promocija knjige Slobodana Markovića Promocija knjige Slobodana Markovića Promocija knjige Slobodana Markovića Promocija knjige Slobodana Markovića Promocija knjige Slobodana Markovića Promocija knjige Slobodana Markovića Promocija knjige Slobodana Markovića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1768
Povezane teme

promocija knjige

Slobodan Marković

gradska biblioteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.