Komentara: 2
Pregleda: 2783

Održana obuka za mlade na temu pisanja projekata

21.06.2013. u 15:10h
Kancelarija za mlade je u sredu i četvrtak (19./20. jun) održala prvu u nizu dvodnevnu obuku pisanja projekata pod nazivom „Od ideje do akcije - pisanje projekata“ na koju se prijavilo preko dvadeset zainteresovanih i uzelo učešća sedamnaest mladih osoba.
Održana obuka za mlade na temu pisanja projekata

Obuka je prvenstveno bila  namenjena mladima koji su uključeni u rad organizacija civilnog društva, a do sada nisu imali prilike da učestvuju na obuci ovakvog tipa, zatim neformalnim grupama mladih koji su želeli da steknu znanja i iskustva pisanja projekata kako bi kvalitetnije sprovodili svoje ideje u dela i mladima koji  žele da više uključe u svoju zajednicu kroz pisanje projekata.

Jedan od uslova pohađanja je bio da učesnici nemaju iskustva u pisanju projekata jer se na taj način pružila šansu mladima koji su motivisani da steknu veštine i znanja koja nisu imali ranije. Učesnici su, radeći u malim grupama osmislili projekte koje će ubuduće iskoristiti i aplicirati donatorima i na taj način svoje ideje sprovesti u dela.

Kancelarija za mlade će u narednom periodu organizovati ovakve obuke i ukoliko ste zainteresovani možete se dodatno informisati tako što ćete ih kontaktirati putem mejla subotica.kzm@gmail.com

Kancelarija za mlade ujedno poziva i sve zainteresovane za konkurs „Mladi i selo“, koji je raspisan od strane Centra za unapređenje preduzetništva mladih, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta, da se prijave sa svojim idejama.

Konkurs je otvoren za udruženja i neformalne grupe, a Kancelarija za mlade će pružiti tehničku podršku u pisanju projekata svima koji za tim imaju potrebu. Za više informacija možete im se obratiti direktno na gore pomenuti mejl. Više o samom konkursu možete pogledati na sajtu ZamisliŽivot.org.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2783
Povezane teme

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.