Komentara: 0
Pregleda: 2508

Održana manifestacija "Sportski pozdrav"

17.06.2014. u 15:54h
Izvor: Subotica.com
Na ovoj manifestaciji koja se održala u subotu bilo je prisutno preko 30 učesnika iz sportskih klubova i udruženja za pomoć osobama sa invaliditetom iz Subotice, Novog Sada, Srbobrana i Beograda, a prisutni su bili i gosti iz sličnih sportskih udruženja iz Mađarske i Rumunije.
Održana manifestacija "Sportski pozdrav"

Ideja ove manifestacije je da se osobama sa invaliditetom i smetnjama u razvoju pruži mogućnost bavljenja sportom, a to su najbolje prezentovali Parastreličarski klub "Veteran", klub sedeće odbojke "Subotica", master Zeljko Popovic – zvanična sportska wu shu organizacija.

U toku Revije humanosti, svi učesnici su imali priliku da se predstave posetiocima. U pauzama predstavljanja prisutne su zabavljala dva plesna kluba - plesni klub "Mon Mirage" i "Fiesta Plus".

Pored mogućnosti da se oprobaju u različitim sportovima prisutni su imali priliku  da se posavetuju sa pedijatrom, doktorom Mohamedom Badawijem i fizioterapeutima iz Rehability centra

Održana manifestacija "Sportski pozdrav"

Sanja Conić, deo organizacionog tima, istakla je da su svi sportski klubovi učesnici manifestacije izrazili veoma pozitivan stav prema radu sa osobama sa invaliditetom i smetnjama u razvoju tako da u skorije vreme očekuju da će se saradnja u tom smeru ostvariti i što pre zaživeti.

Po programu za vreme manifestacije izvučene su i nagrade. Promoteri amnifestacije Đula Mešter, Zoran i Nikola Kalinić zajedno sa decom iz Gradskog udruženja za pomoć osobama sa autizmom i subotičkim domom "Kolevka" izvukli su dobitne tikete.

Dobitni tiket za prvu nagradu izvukao je štićenik doma "Kolevka", a nju je osvojio Ženski fudbalski klub "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2508
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.