Komentara: 54
Pregleda: 3878
Foto

Održana konvencija "Ujedinjeni za pobedu Srbije"

24.03.2022. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
Koalicija "Ujedinjeni za pobedu Srbije" sinoć je, na platou Zorana Đinđića, održala konvenciju na kojoj su pozvali građane da podrže njihovu listu na predstojećim izborima, 3. aprila.
Održana konvencija "Ujedinjeni za pobedu Srbije"

Nosilac liste za parlamentarne izbore koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije", Marinika Tepić obratila se sinoć okupljenim građanima i pozvala ih da podrže listu ove koalicije.

- Podržali su nas mnogi profesori, lekari, ugledne nestranačke ličnosti. Listu je podržao i uzbunjivač iz Krušika, Aleksandar Obradović i sinovi Stanke Gligorijević. Uz nas je i Marija Lukić iz Brusa, a sa nama je i novinar Milan Jovanović iz Grocke kom je zapaljena kuća - poručila je Tepić, između ostalog, okupljenim građanima - Mi ne želimo ništa više od onog što je čovek uspeo da zaradi sa svojih 10 prstiju ili vredni poljoprivrednici svojim znojem i mukom, a ne sada da bacaju hranu. Ne želimo da se rasprodaje vojvođanka zemlja dok mi uvozimo hranu.

Održana konvencija "Ujedinjeni za pobedu Srbije"Građanima se obratio i predsednički kandidat Zdravko Ponoš, kao i Subotičanka Nela Tonković, istoričarka umetnosti, koja je kandidat za narodnog poslanika u okviru ove koalicije.

- Naša je dužnost da pokažemo da Srbija može da bude zemlja slobodnih ljudi, da možemo biti pravedno društvo, društvo jednakosti, da svaki građanin ima jednake šanse, naša je dužnost da budemo svetlo - kazala je Tonković. 

Održana konvencija "Ujedinjeni za pobedu Srbije"

Izvor: Subotica.com
Konvencija izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" Konvencija izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" Konvencija izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" Konvencija izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" Konvencija izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" Konvencija izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" Konvencija izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" Konvencija izborne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 54
Pregleda: 3878
Povezane teme

republički izbori

parlamentarni izbori

predizborna kampanja

predizborne koalicije

marinika tepić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.