Komentara: 0
Pregleda: 2063
Foto

Održana humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" na Pravnom fakultetu

22.12.2017. u 11:06h
Izvor: Subotica.com
"Zajedno stvaramo čaroliju", naziv je humanitarne akcije koja je već treću godinu za redom održana u prostorijama Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, u saradnji sa Školskim centrom sa domom učenika "Dositej Obradović".
Održana humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" na Pravnom fakultetu

U okviru akcije "Zajedno stvaramo čaroliju", održana je prodajna izložba radova učenika Školskog centra, članova likovne sekcije, koje su izradili sa svojim nastavnicima i vaspitačima, inspirisani predstojećim praznicima. Maštoviti, kreativni i unikatni novogodišnji venčići, čestitke i ukrasi za jelku, oživeli su božićno-novogodišnju atmosferu na Pravnom fakultetu.

- Svake godine, za Novu godinu i Božić, pravimo ukrase zajedno sa nastavnicima i vaspitačima - kažu uglas učenici Školskog centra.

- Zaista nam je drago što smo ponovo na Pravnom fakultetu. Ovde se pomalo osećamo kao domaći. Naše zadovoljstvo je posebno veliko što nas studenti i nastavno osoblje, kao i zaposleni na fakultetu, doživljavaju kao svoje. Iz godine u godinu radost naših đaka je sve veća kada započinjemo pripreme za ovu akciju, a njihovo nestrpljenje raste iz dana u dan. Mnogo im znači što imaju priliku da javnosti prikažu svoje kreacije, ideje i rad. Radujemo se što ćemo pokazati gradu ono što smo uspeli da pripremimo na svojim kreativnim radionicama - rekla je Sandra Milovanov, defektolog Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović".

Održana humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" na Pravnom fakultetu

Srđan Cvijanović, direktor Kancelarije za razvoj karijere i pr menadžer Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, kaže da fakultet nastoji da tokom svake školske godine poveća akcije i aktivnosti usmerene ka podizanju kvaliteta studiranja, pripremanja budućih pravnika za što lakše uključivanje u društvenu zajednicu, kao i do društveno odgovornih aktivnosti.

- Posebno mesto imaju ove aktivnosti, sada već tradicionalne. Zaista se radujemo, kako studenti tako i nastavno osoblje i zaposleni, ovim aktivnostima sa Centrom. Oni su postali deo nas, ako ne formalno, ono u srcima i mislima svakako. Zato će se ova centralna manifestacija, odnosno izložba, i u narednim godinama održavati kod nas na fakultetu. Nastojaćemo u narednim godinama da uvećamo još više zajedničke aktivnosti tokom godine i da ovaj naš zajednički, možemo reći projekat, unapredimo na viši nivo u svakom smislu, pa i da uključimo i druge subotičke institucije, preduzeća, ustanove - istakao je Cvijanović.

Održana humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" na Pravnom fakultetu

Kako bi upotpunili prazničnu atmosferu, studenti i školarci su, u dobrom raspoloženju, uz mnogo smeha i zabave, zajedno okitili jelku koja će krasiti prostorije Pravnog fakulteta, te stvorili pravu čaroliju, u duhu naziva akcije, što je i osnovni cilj akcije.

Izvor: Subotica.com
Humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" Humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" Humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" Humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" Humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" Humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" Humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju" Humanitarna akcija "Zajedno stvaramo čaroliju"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2063
Povezane teme

pravni fakultet

dom učenika Dositej Obradović

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.