Komentara: 0
Pregleda: 1362

Održan tradicionalni stonoteniski "Joola Kup 2014"

24.12.2014. u 16:22h
Izvor: Subotica.com
U Novom Sadu je proteklog vikenda održan tradicionalni novogodišnji Joola kup u konkurenciji mini kadeta, mlađih kadeta i kadeta. Učešće je uzelo oko 410 takmičara.
Održan tradicionalni stonoteniski "Joola Kup 2014"

Prvog dana takmičenja od igrača Spartaka nastupili su mini kadeti: Čokić Aleksandar i Stojan Kiš Lehel i mlađi kadet Videc Luka. Najviše uspeha imao je Aleksandar Čokić koji je zauzeo odlično drugo mesto. U polufinalu je savladao Pejić Daria (STK Vrbas, Bih) rezultatom 3:0, dok je u finalu izgubio od Bogdan Badee (Rumunija) istim rezultatom.

Stojan Kiš Lehel nije prošao svoju kvalifikacionu grupu. Videc je u konkurenciji mlađih kadeta prošao kvalifikacionu grupu, prošao prvo kolo glavne table da bi u drugom izgubio od Grujić Aleksandra (Sarbriken, Nemačka) rezultatom 3:0. U konačnom plasmanu zauzeo je od 16-32 mesta.

Drugog dana takmičenja nastupili su kadeti Spartaka: Bognar Bence, Kovačević Denis, Rekecki Mate, Andrašić Luka i Vidaković Boris. Najviše uspeha imao je Bognar Bence koji se plasirao od 16 - 32 mesta.

U borbi za ulazak među 16 najboljih izgubio je od Ognjena Stošić (Imt, Beograd) rezultatom 3:1.Kovačević Denis plasirao se od 32-64 mesta. Rekecki Mate, Andrašić Luka i Vidaković Boris nisu prošli svoju kvalifikacionu grupu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1362
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.